jata Agensi di bawah
Kerajaan Negeri Selangor

email facebook twitter youtube rss

Jenis Font: Arial | PT Sans | Century
A A A A
A- A A+

Majlis Penyerahan Permohonan Gombak-Hulu Langat Geopark (GHL Geopark) sebagai Geopark Kebangsaan kepada Jawatankuasa Pelaksana dan Penilaian Geopark Kebangsaan

 Alhamdulillah PLANMalaysia@Selangor selaku Sekretariat Gombak-Hulu Langat Geopark (GHL Geopark) telah selesai mengadakan Majlis Penyerahan Permohonan Rasmi GHL Geopark sebagai Geopark Kebangsaan kepada Jawatankuasa Penilaian Geopark Kebangsaan yang diwakili oleh Dr Norbert Simon pada 20 Oktober 2021 bertempat di PLANMalaysia@Selangor.

TPr Md. Nazri bin Abdullah, Pengarah PLANMalaysia@Selangor telah menyerahkan Dossier dan Surat Permohonan Rasmi yang telah ditandatangi oleh YB SUK Negeri Selangor.

Turut hadir: Tuan Azrul Shah bin Mohamad, Ketua Pegawai Eksekutif Tourism Selangor selaku Badan Pelaksana GHL Geopark dan En. Muhammad Ezwan bin Dahlan, wakil Jabatan Mineral dan Geosains Negeri Selangor.

"GHL Geopark : Warisan Suatu Legasi"

Cetak Emel

  • Laman Utama
  • Berita
  • Majlis Penyerahan Permohonan Gombak-Hulu Langat Geopark (GHL Geopark) sebagai Geopark Kebangsaan kepada Jawatankuasa Pelaksana dan Penilaian Geopark Kebangsaan